2016-02-03 14:33:02• hírek • Kocsis Zoltán

Tíz év, 52 millió lej, 345 kilométer vezeték

A tavalyi fejlesztéseknek közel kétszeresére készül idén az E.ON Szatmárnémetiben, derül ki a gázszolgáltató szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóanyagából.

A düsseldorfi székhelyű holding tájékoztatása szerint az elmúlt tíz évben 52 millió lej értékű modernizálási és bővítési munkálatokat végeztek Szatmár megyében. Ennek során 345 kilométernyi vezetéket cseréltek ki vagy fektettek le újonnan. Adataik szerint a legnagyobb volumenű munkát a megyeszékhelyen, valamint Nagykárolyban, Borválaszúton, Alsóhután és Szelestyehután végezték. Ezzel a megyei hálózatuk 48%-át sikerült modernizálniuk.

Szatmárnémetiben 2015-ben hat kilométeren dolgoztak, 2016-ban viszont már 11 kilométernyi modenizálás és bővítés szerepel a terveik között. Ez összesen - a két év alatt - 3,85 millió lejes beruházást jelent.

A német energetikai óriás Romániában húsz megyében van jelen, ahol az elmúlt tíz év alatt 6350 kilométer vezetéket újjított fel és 1250 kilométerrel bővítette a hálózatot, mintegy 1,3 milliárd euró fejében, áll továbbá a közleménybnen.

Sajtóanyagában az E.ON igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a gáz biztonságos felhasználása a vezetékek minőségétől és a felhasználás módjától egyaránt függ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: